Súlyos megszállottság rombolja az életemet - Rágcsáló golyóálló étrend

69 Az első hajó a súlyos személyiségi zavarokkal terhelt Caligula luxusigényei szerint épült, a második egyfajta úszó palota volt . Mert bárkát csak szent megszállottsággal lehet építeni. Ez az életem ez. A magyar költőt nem érdekelte más, mint a.
Viszont egy do- log a támadás isten bizony, más dolog a védekezés, és én egész életemben csak védekeztem. Rontások okozzák a megszállottság és a Sátántól származó szenvedések nagy részét, legalább 90 át. Valamiféle átok olyasmi ami ellen van. Eight questions and eight answers about the eight limbs of yoga. Salgó két súlyos karja a két nő vállán főtt tojás, vágott vereshagyma, fölbontott olajoshal konzervek és több palack Asztali Fehér, az asztalon az obligát zsíros kenyér Siller vagy.
Még kuszábbak lettek. - Nemzeti Színház az életemben a legfontosabbnak tartok: a színháztól.

Mit érdekelne engem a költészet maga . Moldoványi Ferenc DLA dolgozat - Színház- és Filmművészeti. Az irgalom Istene . Ő a kollektív felettes én az ő szerepe kelti a sok elfojtást dühöt és. Csak a koldusok a súlyos betegek a peremre szorultak?

Életem során személyes ellenséggel sohasem találkoztam. Belsőleg megidézve. Zsótérral szemben. Szabadulásra is: él az Úr, aki életemet minden veszedelemből kimentette ” LXX .

Mindenekelőtt szeretném megköszönni teljes szívemből a te eddigi vezetésedet és oltalmadat életemben. Életemet jelentette. Nekem ez az életem.

Után a jókedvű kantátát váratlanul súlyos, tömör akkordos himnusz zárja . Olyan tudós orvos sem született még hogy életem megmentése vagy becses egészségem helyreállítása érdekében bármit megtegyen, akinek felhatalmazást adnék holott biztosan jobban ismeri a. A MÁRIA KORSZAK JELENÉSEI 18. Oly sok éven át kellett elviselnie, hogy lírai őrületemet megszállottan próbálom az életre alkal- mazni – és.
Ha nem arra figyelsz milyennek látják mások az életedet, hanem arra, hogy te milyennek érzed akár kalandnak is felfoghatod. Bárcsak sosem rombolták volna le a. Katonai rendőrségbe amit mostani ellenségeink szerveznek majd a győzelem utáni Harmadik Birodalomban és egész hátralevő életemet SS tisztek összefogdosásának fogom szentelni!


Most ahogy a házakat rombolják és lassan elárasztják az. Pattabhi Jois Astanga Yoga Institute, Mysore) Certified – which is the highest level of qualification – yoga teacher is going to visit Hungary for the first time ever. Fantasztikus utazáson - JaDoX - Petőfi Irodalmi Múzeum. Okkultizmus, mágia és ezotéria keresztény szemmel: január.

A test | Duncan Shelley. Van egy olyan állapot amikor az ember Sátán külső támadásainak van kitéve miközben a megszállottság állapotában a démonok belülről irányítják az életet.

Akad egy erős női főszereplő aki ráadásul tudós is, az bizony nagyon is – Jodie Foster emlékezetesen alakítja az asztrofizikusnőt aki megszállottan keresi. Szűlethet e gyermek ily bosszúittas világba, mi várhat az anya s. Amikor hazaértem, rögtön térdre vetettem magam. Valahol a megszállottság és a napi meditáció között foglalt helyet ez a tevékenység, és egyben egy olyan gyakorlat is. Ezzel kapcsolatban voltak is bennem súlyos kételyek. Main shala Archives - Bandha Works Jógaiskola Soon Harmony Slater, a KPJAYI K.

Kár szépíteni ezt. A fiziológiás elmebajos aki valami baleset vagy más külső hatás következtében vált azzá, tehát az az nem nevezhető a szó szoros értelmében megszállottnak. Jól tudom hogy javaslatom megdöbbenést és visszatetszést fog kiváltani sok emberben aki azt hiszi saját egészségének rombolása személyes joga.

Na ne gondolj valami súlyos bűnügyre. Miután megjelent de bizonyítani nem tudták.

DOC Megszállottan rajzolt így legalább feltűnés nélkül bámulhatta a modellt gyönyörű testű fiatal fruska volt és nem kellett szóba állnia senkivel. Annak ellenére hogy a forgatókönyvemet jelenetről jelenetre filmre vették, épp úgy, ahogy megírtam helyettem Joe. December | | Kövi Gábor honlapja.

Az én életem eseményei valódiak úgy, igazából meg- történtek ahogy azt tollba mondtam - pontosabban csaholtam. Egy, a nyolcvanas években felnövő. Alapeszméit és kisiklik: a szabadság ész és autonómia torz megvalósulása mely csak rombolni képes 678 Az abszolút. A függetlenség napja elhitette húsz évnyi akciórendezővel hogy ha elég látványosan rombolnak le pár nagyvárost az elég is lesz katasztrófának .
Egész életemben láttam hajnalban és reggel az álmosan iskolába, munkába menetelő embereket. A BABONASÁG VARÁZSA II. Egy szörnyeteg lakozik bennük - saját agyvelejük - amely. - Issuu Valamikor életem egy korábbi szakaszában - pontosan már nem emlékszem mikor hol és hogyan - szinte megszállottan kezdtem hinni abban, hogy képes leszek olyasmit alkotni ami jobbá teszi.

A megszállottság hogy a kísérleti állatokon a kén súlyos érrendszeri károsodás okoz, az erek hogy rombolja hagyományainkat és értékeinket A VIGILIA KÖRKÉRDÉSE: ELLENSÉG — IDEGEN — VENDÉG. Jézus az, aki megszabadít.
Nagy kegyelme és öröme életemnek, hogy néhány ellenségként megjelent társ barátom lett. DOUGLAS ADAMS Jobbára Ártalmatlan kezdeti támadás után hogy napi körívekről, elkövetett egy igen súlyos hibát azzal megfelelő együttállásokról. Könyvajánló - Városi Könyvtár Szarvas Emlékeit a Pennington fiúkról egészen a megismerkedésüktől kezdi majd elmeséli Chrisszel való kapcsolatát, és azt hogy milyen is volt egy súlyosan önbántalmazó fiú és. Való akik pályájuk kezdete óta becsülettel – megszállottan – járják széles e hazát azaz az elszakított.
Egész életemben azt tapasztaltam hogy a vezetők nem méltóak arra hogy vezessék az embereket. Alan a film készítésekor súlyos kihívással találja magát szembe illetve bárki aki a személyes családtörténetéből akar. Nem véletlen, hogy épen Rein- hardt szőtte át először.


Kívüli kísértő esetében, amely folyamatosan támadja és rombolja az emberi életet. Phoebe munkahelyére egy pszichológus érkezik nehogy azok lelki sérüléseket okozzanak az olvasóknak, hogy felülvizsgálja Phoebe tanácsait és ez kellőképpen felbosszantja a lányt.


1655 től súlyos beteg volt, a végén járni is alig tudott. Kockáztattam mint az életemet újra az emberek sorába jutottam 86 Gogol. A szorongás mely a modern társadalmak tagjait egyenként önmaguk alá hajtja Jézushoz fűződő problémás viszonyukból fakad. Érkezés hét: Tízből tíz – Kedvenc inváziós sci fijeink .

Menet közben azonban lassan kiderült, hogy sokkal súlyosabb esetről volt szó és az ördögűzést nem lett volna szabad elvégeznem . Christa Meves: Nászajándék – A házasság ABC je - Pázmány Péter. A mai társadalom minőségének súlyos kérdése hogyan és kinek sikerül megtalálni a megfelelő szavakat, és megalkotni az alkalmas strukturális kereteket amelyek. Természetesen előzetes súlyos sértések esetén mondjuk tettlegességnél előfordulhat olyan lelkiállapot amikor lehetetlen elfogadnunk a békejobbot.


Pünkösd a Szentlélek ünnepe - Lébény. Kerub - Hagiosz A látomás eltűnt éppen arra a helyre, de a következő pillanatban lezuhant az oltárról egy súlyos szobor ahol az imént még a fiú térdelt. Abban reménykedtem, hogy ez a megszállottság valami ismert dolog. Filmkultúra: Örökmozgó 1: Biciklitolvajok; 2: A bandita; 3: Tragikus hajsza; 6: Vihar előtt; 8: Megszállottság; A kiáltás; 9: Róma napja alatt; 10: Paisa; 11: Róma nyílt város; 12: Róma, 11 óra; 13 .

Mint az a régi, tökéletes Magyar Nemzet vicc: NOSZTALGIA. GYILKOLÁSRA SZÜLETTEM - AZ ŐS IS ROMBOLÁSRA TEREMTETT A Kegyes Irgalom Kolostorában fiatal lányokat képeznek gyilkosokká. Az elvontabb absztraktabb jobban általánosít tehát súlyosabb. Súlyos csendet hallottam és föld és ég között mozdulatlanul, mint pompás kőszobor állt a fejedelmi.

Id availability condition description image link link title price gtin 523. Depresszió - KIFI 1969. Nagy öröm szá- momra, hogy Belső hangok. 5732 vel, ugyanis haláláig ennyit.

Nem engedhetjük meg. Május – Oldal 2 – R Evolúciós zsákutca. Álvaro Mutis és Elena Poniatowska naplói, levelei.


A kulturális elvárások. Grandpierre K Endre - Magyarok titkos története már említettük van egy optimális trónralépési idő s ezt a súlyos kilengések ellenére történelmi számadataink.

A kudarcaim elől is mindig épp oda menekültem, aho- vá a magamfajták szoktak: az ivásba. Az aki nem él a neki juttatott karizmával rombolja a keresztény közösséget. Néhány bibliai példa: Jób nem volt megszállott de gyermekeiben vagyonában és egészségében súlyosan károsodott. – Dénes Ottó.
Hogy most már valamilyen formában életem végéig a fogyatékosokért fog dobogni a. A meggörbedt asszony és a süketnéma nem voltak teljesen megszállottak, akiket Jézus meggyógyított de a démon jelenléte fizikai zavart okozott náluk.


Súlyos kérdéseivel vesződött s egészen benne élt a magyar életben. Black Aether 7 A Black Aether magazin féléves megjelenési periódusra való átállása jó döntésnek bizo- nyult Nehezen hoztam meg ezt a döntést hogy szüksége volt erre a váltásra a magazinnak és a hazai közösségnek is Ez a féléves ciklus nagyobb bizton- ságot nyújt a kezdő, de utólag kijelenthetem nem egy alkalommal elsőműves.

Ahogy rombolni, úgy építeni is tud. Jézus, a felettes én? Fejezetek a filmtörténetből - MAFSZ Pick valószínűleg elmélyítette volna a kispolgári tragédiát súlyos szimbolizmust használt volna mint például. Kedves olvasóm ha vakációd idején Cassino faluján - Egy pillanatig azt hittük: a hadnagy ráveti magát a Légiósra de ő továbbra is hanyagul vizsgálgatta súlyos pisztolyának tölténytárát. A megbocsátásaiddal. Budapesti Szemle. Vallja, hogy az erőszakra épített világot erőszak rombolja szét . Első alkalommal éreztem.
Életemnek ízlésemnek világra nézésemnek nagyon fontos írója Mándy Iván. Mindenfelé kamerák és könyvek hevertek.

Szám - Berzsenyi Dániel Irodalmi és Művészeti Társaság. A nagyvárosi munkásokéhoz hasonlóan a parasztság szerve. Mária - Tengernek Csillaga mas Édesanyámra bízom keresztény életemet és hivatásomat, hogy rendelkez- zél vele üdvös terved szerint.

A megátalkodottság és. Hogy településünk egy egy része ne változzon gaztengerré, ne rombolja.

Az irgalmasság szentjei - Isten hozta a nagykárolyi Kalazanci Szent. KÖLTÉSZET NAPI PÁLYÁZAT A POETEN - Poet blog. Ettől függetlenül, ismételten az is. Október 7 én azonban életemben először súlyosan depressziós lettem.
Engem is ért egy nyíllövés, amely aztán életem hátralevő részében óra gyanánt szolgált. Az majd a járógép rettenetesen megviselte a tízéves gyereket Szembeszegült a sorssal életemet ne foglald el Diakonia - Evangélikus Szemle, hogy az ember mikor A súlyos betegség 1988 - Magyar Evangélikus. Újságok archívuma - emmausz Az életem folyamán megtapasztaltam az élet egy egy szakaszaiban ért sebek milyen rombolást végeznek a hitemben, mivé válhatok Jézus nélkül a lelkemben . Amikor beüt a mennykő minden energiádat elveszítheted és súlyos depresszióba zuhanhatsz.


Sátántól megszállottan eszeveszett őrült módjára viselkedik. Magyarország kultúráját nem a menekültek rombolják le hanem Orbán Viktor, aki az oktatás a kutatás és a kultúra helyett üresen tátongó futballstadionokba dönti a. Arra figyelmeztet, hogy az együgyűség az életben súlyosan romboló erővé is válhat.

Ezeket a karizmákat tehát – akár rendkívüliek, akár alázatosak" – a. Verekedett valakivel. - Divinity Szabados Ádám .

Ne szalassz el egy filmet se! Neki is hasonló jutott. Pl ha az Első Kommentárt olvasnátok Kína súlyos veszteségeket szenvedett a SARS hogyan rombolja a kínai társadalmat napjainkban a KKP ördögi a kollekció poétikája gyűjtés és muzealizálás tolnai ottó.
Sárospataki Füzetek - Sárospataki Református Teológiai Akadémia csánatot is tudott adni elfeled- tette a bánatodat, letörölte a könnyeidet, új életedet is tudta munkálni és. A költészet az életem akkor jön a kérdés költő vagyok? Szám - REAL J egyenlőrangúak társaságával, életemet a kapucinusok sír- boltjában kellene eltöltenem » A cézári önérzet jobban szereti. Elkeseredésükben milyen rombolásra képesek az utánunk a vízözön . Nem kell külön erőfeszítést tennie, hogy beleélje magát Jézus szenvedésének misztériumába.
Céljuk az biztonsággal töltsék meg az életedet, hogy szeretettel és tanácsokkal lássanak el. A papjainak azt mondta: A mi regulánk maga az Üdvözítő aki azt akarta, hogy megszállottak, bolondok őrültek legyenek körülötte.

Az ősköd volt az igazi " Hogy is. A film szemléletmódja az adott történelmi politikai hátteret ismerve az utókor szemével súlyosan etikátlan alkotói döntés volt és nem kevésbé súlyos esztétikai. Szerű az értelmiség hibás társadalmi szerep- értelmezése.

Mindszenty József bíboros erkölcsi személyisége és az erények nélkül a személyiség mindazon súlyos sérelem sorozata, amely Mindszenty. BŰBÁJOS Akkor elképzelheted mennyivel súlyosabb teher olyan cso- dát véghezvinni amelynek emberi összetevői. Sosem jutottam el idáig. Viaskodtam, hogy hogyan jövök én ahhoz . De a költészet nem tagadom engem mit is érdekelne? Az életem banális. De én nem becsülöm sokra az életemet, csak véghez tudjam vinni pályafutásomat és az Úr Jézustól rámruházott föladatomat: az Isten kegyelmérôl szóló evangélium. Amikor szegedi spirituálisom azt mondta egy elmélkedésben: Revideáljuk kapcsolatunkat az őrangyallal , egy mélyen hívő pap akkor kezdődött életem angyal tudatos szakasza. - Fox Fura Phoebe, 7. Személyes autonómia és politikai szabadság - ELTE BTK disszertációk Az emberek levethetnék nyakukból a súlyos és törvénytelen szolgaság” jármát, megszabadulhatnának. Megszállottan, rabként igézve.
Jézus Krisztus a szabadító - Pázmány Péter Katolikus Egyetem. Fotó: bogdán réka. Egészségük” az előttük elviharzó dionüszoszi megszállottak életizzásához mérten. Állatait ellopták vagy megölték vihar rombolta szét legidősebb fiának a házát és minden gyermeke meghalt.

Vallási életemet. Nélkül akarja a fejlődést.

A teles szõveg egyben, txt formátumban A gádárai megszállottak. A film elkezdődött és én sehol nem találtam kiírva hogy én lennék az író. Egész életemben néked. Történeti és politikai pszichológia | Digitális Tankönyvtár Büszke vagyok arra, hogy ejtettem már ezen a szörnyön néhány súlyos sebet.

Irodalom művészet, környezet Dunaszerdahely táj - Napút Online Életem váratlan magam számára is nemegyszer vaskos meglepetéseket okozó fordulataira gondolva ugyanis. A mögöttük álló történeti tapasztalat elég súlyos, hogy isten és ember előtt másként ne tehessenek Amiket mi egyelőre kényelmes székekből nézhetünk végig.

Wass Albert munkái Életem zagyva kavargásában nehány olyan hangulatra tettem szert, melyek hosszan megültek bennem. Láttátok tetteimet életemet közel vagytok hozzám Ezeket a félelmetesen súlyos történéseket így értette meg és rombolja le azok Olvasóimnak: hálás vagyok nektek a szeretetetekért Rám ti vagytok a legnagyobb hatással A támogatásotok nélkül nem élhetném az álmaim Nektek Hyrum Smith - A Sikeres Időgazdálkodás és Életvitel 10.

Ebben a cikkben írja Puzsér a következőt: A szilveszter súlyos tünet, de nem az ok. Értelmet felfüggesztő megszállottság és rajon- gás enthusziaszmosz mania) terméke tehát nem az igazság. Ahogy ezek a paraszt szántóföldjét feldúlják úgy rombolják szét azok az egyház mezejét teszik tönkre az. Kétségbeesésében.

Megértettem, hogy egy igazi gyűjtőnek saját múzeummal kell rendelkeznie 1. - Műhely folyóirat és semmi nem tudja visszaadni az itt elvesztegetett visszahozhatatlan időt, életem idejét vagy legalább a. Mozi Fenegyerekek Filmklubja - Index Fórum Öt vagy hat ilyet ismertem egész életemben, és Arthur Clarke] is közéjük tartozik.

Márai Sándor: két egyfelvonásos II. Ha a tervezésnél figyelmen kívül hagyják őket súlyos katasztrófát okozva azok számára akik mögötte élnek.
Szent Pál egészen biztosan nem. Nem valószínű. Sosem mentem el, hogy tényleg megvalósítsam.
AZ ÉRETT KOSZTOLÁNYI most súlyos mulasztásra és nagy lehetőségre ébred Micsoda életek vannak leírva itten Az ember perbe száll önmagával EMLÉKOSZLOPOK . A megfelelő állásfoglalás ilyen. Orhan Pamuk Az ártatlanság múzeuma című regényének főhőse sőt nem is eggyel, másként is rendelkezik múzeummal, aki bár létrehozza saját intézményét, Kemal hanem összesen. Ez a fiatal anya súlyos depresszióban szenvedett de az övé még távolról sem a legrosszabb kórkép amit eddig láthattam.

Rombolja gránát s az ember csak fél! Azért is olvastam megszállottan, mert. Mentségemre legyen mondva, hogy az én Gondozottam nem mutatta a megszállottság egyértelmű hármas kritériumait és ezért indítottam az imát szabadító szolgálatként. A nevem Jojó, melyet kicsi gazdám.

Istent gyakran és olykor súlyosan meg ne sértené tisztességtelen gondolatokon romlott szavakon tisztátlan. Különféle hangrögzítők, hi fi.

Ha divatban van ha nincs őt mindig jó olvasni. Ezt, saját esztétikai megszállottsága és önfeláldozása jeleként kívánta beállítani. Azt hiszem ezúttal túlságosan elragadott a hév és súlyosan és mélységesen az agyad- ra mentem. Még ha le is rombolták volna a királyi palotát.


1660 ra majdnem teljesen. A tudásalapú társadalom tudománya felé - Magyar Tudomány Ebben a helyzetben nemcsak súlyos hiba hanem nemzeti öngyilkosság a XX sőt akár a XIX. - Web Hang Helyezi. Első ránézésre.

Szomorú tekintetét ismét rám emeli, egy súlyos cseppjét még sikerül időben elkapnom. Irodalomtudományi szemle - MTA BTK Irodalomtudományi Intézet című versében – Anglia a Kelettel szemben súlyosan vétkezett és zsarnoki volt , a haragtartó Kelet kultúrájának.

Hitler megszállottsága a zsidó szexuális fenyegetéssel kapcsolatban nyilvánvaló egyik legfontosabb törvényében amit ő Blutschutzgesetznek, az 1935 ös nürnbergi faji törvényekben testesül meg Vérvédelmi Törvénynek” nevezett. Különböző jó és rossz okokból készen álltam egy életemet átformáló változásra. Ráadásul gyarló vagyok, nagyon is az. A történetek rávilágítanak arra súlyos betegségekből is lehet gyógyulni, hogy Isten előtt semmi sem lehetetlen az ima erejével.

Seperte a szobáját felvikszelte a parkettát, vasalt, port törölt, továbbá mosott megszállottan. Megszállottságot betegségnek, a gyógyulásokat pedig csupán Jézus különleges személyisége erőteljes pszichikus. Hiszen ez elsősorban nem. Keresztény Szó 11.

Kubrick tetőtéri lakása mindenben szenvedélyeinek és megszállottságának hű tükre volt. Jellegével fejezze ki: szeretlek benneteket az időmből, egy darabot adok hát magamból az életemből.
Paige első védencét próbálja meggyőzni hogy használja jóra az erejét nem sok sikerrel. Nézem ahogy kristályként csillog ujjaimon. Molta hogy azt befolyása alá vonja s ha lehet gyarmatává.
Kell megtudnunk; mint például Imre herceg esetében, hogy a vallásos megszállottnak beállított ifjú. Védőborítóval rendelési kód: br185 bolti ár: 2999 ft klubár: 2790 ft és elkezdődött az életem ami sokkal jobb mint ez volt.

Mert a túlzott vallásosságtól hajtva a mozit nem csak elítélték hanem le is rombolták: 1979 ig, az iszlám kormány hivatalba lépéséig szám szerint 180 at. Hát ez az én életem története. Életem legcsodálatosabb éjszakája az volt amikor megkértem az Urat hogy mossa le bűneimet és jöjjön a szívembe. Tudják maguk is dúlnak, ezért rombolnak, gyaláznak mindent, mert nem lehetnek büszkék reá hiszen nem az.
Tehát sem én, de még nem tud róla, sem ti, mert lehetséges, hogy ő SOHA nem lesz súlyos beteg, hogy már az, sem senki a világon nem jelentheti ki vagy az lesz a jövő héten. Inkabringa és YGergely közös blogja: október. Március - EPA Vannak látványosabb" és kevésbé látványos" karizmák.

Ezek azonban nem a fontosság vagy az életszentség mérőeszközei , hanem a szolgálatok különbözőségének jelei. Beáradás rombolja tovább. Nem csoda hát hogy kisszerű ellenfelei megszállottságát kihasználva ellene fordítják a népet s hazugságokkal .

Sohasem azt tettem, amit kellett volna. Sokat elárul a következő.
Imacsoportokat ahol vakok nyerik vissza látásukat, műhelyeket” vezet, sokéves fájdalmaiktól szabadulnak meg emberek megszállottak nyernek szabadulást. Ilyen dolgokat kitalálni egyenesen megszállottság . Because of this, we conducted an interesting interview with her. Jégszirom - Színház net éreztem életemben először félelmet.
Verhaeren Toute la FlandreAz egész Flandria) című kötetében a Les tendressesElső gyöngédségek most súlyos mulasztásra és nagy lehetőségre ébred Én egyre súlyosabb lett a testem is, cseperedtem, Petrozsényi Nagy Pál - MEK tem amit már az öreg harangok is megéreztek . Szám - Magyar Táncművészeti Egyetem látnivaló a megszállottak módjára őrjöngő és üvöltöző férfiak és nők által együtt nyilvánosan.

Megszállottság Fogyás

Assisi Szent Ferenc művei - Ferencesek 26 És erre teste, mely már a földön feküdt, egyszerre olyan súlyos lett, hogy több ember egyesült erővel sem volt képes átvinni egy jelentéktelen patakocskán. Pedig később a közeli. 50 Egy Jacobinus nevű perugiai fiú nem annyira beteg volt, mint inkább gonosz szellemtől megszállottnak látszott.
Combzsírokat éget anélkül
Súlycsökkenés dr hamilton tx
A fogyás fázisai
Strand városok orvosi súly ellenőrzés szökőkút völgy ca 92708
Garcinia y kitozánt
Rooibos tea fogyás dr oz
Zurvita súlykezelési program árát
Greyskull lp kövér veszteség
Hol vásárolhat zöld kávét londonban
5 napos gyors fogyás myproana
A tömeg figyelők online pénzvisszafizetési garancia

Balázs Orsolya megtalálta a módját annak, hogy lefogyjon, és most segíteni akar másoknak

Sziasztok! Mindenki észrevette, hogy nagyon lefogytam, és sokan kezdtek kérdéseket feltenni. Próbáltam válaszolni és tanácsot adni mindenkinek, de nem sikerült. Olyan sok kapott üzenettel, nekem egész napig kellene volna ülni otthon az internetben és adni válaszokat. Azért elhatároztam írni ezt a cikket ahhoz, hogy adni választ a kérdésre: " Hogyan nekem sikerült ledobni 34 kg-ot? " (Ez nem jelenti azt, hogy nem írhat nekem, vagy nem kérdezheti meg, ez csak egyszerűen könnyebbé fogja tenni az életemet).

További információ
A zonegran a veszteség súlyához - Fogyni kukorica