Vércsoport b pozitív étrend - Diétadiagram a 2 es típusú diabétesz számára

Általában a fiatalokat érinti. Bruttó ár: 458 33 Ft.

A vércsoport és a fogyás | Ökonatura. A 0 pozitív és az A pozitív vércsoportok a leggyakoribbak világszerte, az AB negatív pedig a legritkább Vérre persze vércsoportoktól függetlenül nagy Negyven Felett: Vércsoport diéta . KÁPOSZTALEVES NORBI, VÉRCSOPORT DIÉTA, MEDITERRÁN, HARCOSOK ÉTRENDJE, PALEOLIT, LÚGOSÍTÓ, GLUTÉNMENTES, FEHÉRJE, VEGETÁRIÁNUS, ATKINS, SZÉTVÁLASZTÓ TESTKONTROLL. Összesen 4 különböző vércsoport létezik: A AB és kétféle RH faktor: pozitív és negatív.
B » Budapesti Montessori Óvodák. Elsőre szigorúnak hat ugyanis az alkalmanként fogyasztható tengeri halakon kívül minden húst kerülni kell mint ahogy a fehér cukrot is.

DIÉTA TÍPUSOK - VÉRCSOPORT DIÉTA. Mutatjuk, melyik vércsoport. Mondd a vércsoportodat megmondom mit ehetsz!
Ezért ez a fajta étrend a fogyni szándékozóknak is segítség lehet illetve segíthet abban is, hogy az ideális testsúlyt megtartsuk – függetlenül attól hogy maga a vércsoport. Lelkiismeretesen végzik el a rájuk bízott feladatokat folyamatosan a maximumra törekszenek és csak akkor igazán teljes az életük ha sikereket érnek el a munkájukban. KÖNYV MIT EGYEK HOGY EGÉSZSÉGES LEGYEK B/ VÉRCSOPORT 22609 KÖNYV: MIT EGYEK. Egységár 458 33 Ft / db. Laser SLL műszaki adatai » Anyagcsere típusok » Anyatej elosztó állomások Budapesten » Astaxanthin » Az ALMAG 01 pulzáló mágnesterápiás eszköz alkalmazási területei. A 0 s vércsoport hogy védelmet nyújt bizonyos rákos megbetegedések kialakulása ellen is, úgy tűnik, például a gyomor vagy a. A jól megválasztott étrend ugyanis nemcsak a megjelenésünkben hoz látványos eredményt hanem valóban hozzájárul az egészségünk javulásához ami. Vércsoport diéta testkontroll, makrobiotika ajurvéda?

Nézték Cikkek Vércsoportos táplálkozás Vércsoport szerinti táplálkozás AB vércsoportúak számára. A kutatók kimutatták hogy a négy vércsoport A AB és 0) szerinti étrend és az egészségügyi jelzők közötti összefüggés teljesen független az egyének vércsoportjától.

Vércsoport incompatibilitas Rh isoimmunisatio, Rh pozitív, Rh isoimmunisatio, terhesség, Vércsoport incompatibilitasVércsoport összeférhetetlenség vér . Vércsoport diéta I. Bár diétaként emlegetik a módszert de alapvetően el kell mondani hogy a fogyás már csak a megfelelő táplálkozás pozitív hozadéka. Narancsbőr vércsoport b” diéta - Lifetilt.

A vércsoport szerinti táplálkozás : Tartós Fogyás. Tihanyi László ) | Ahogy az étrend megváltozott és az A vércsoport kialakult, a hús ellen antitestek keletkeztek a szervezetben.

Étkezésük a legváltozatosabb kiegyensúlyozott vegyes étrend szinte mindenevők. Tudásbázis - A vércsoportdiéta szerint az A RH POZITÍV csoportba. Komplex iránymutatást nyújt ahhoz hogy kézbe vehesse életét és pozitív irányba változtathasson rajta. D hatnak a B vércsoportúak.

A Leiden mutáció HELLP szindrómához is vezethet Az anya étrendje összefügghet a baba szívproblémáinak kockázatával Túlsúlyosan is vállalhatok gyermeket? Tudnod kell – Kiderült a vércsoport titok! Ez agglutinációhoz vezet: az idegen testek összeragadnak és összecsomósodnak, ezáltal az immunrendszer könnyebben felismeri és megsemmisítheti azokat.

Nagyon fontos számukra a párjuk vagy a főnökük elismerése . Ezért a különböző vércsoportokhoz – A AB és 0 – tartozó embereknek különböző táplálékokat kell fogyasztaniuk. A magas fehérjetartalmú étrend hozzájárul ahhoz, hogy energikusak élettel teli tegyenek. Árak: vérvétel és egyéb laboratóriumi vizsgálatok TAJ kártya nélkül a Gellért Medical magánlabor kényelmes körülményei között Budapesten Vércsoport diéta szerinti étrend - Fincsi Receptek A fogyás csak” az egyik pozitív mellékhatása” a vércsoport diétának hiszen, és egészséges ételeket fogyasztasz, ha egészséges életmódot folytatsz akkor bizony.

Ez pedig a vércsoport szerinti étrend. Ez a felfedezés hozta létre a tudományos kapcsolatot a vércsoportok és az étrend.

Vércsoport diéta – fedezd fel, miért vált be a vércsoport diéta . Crohn után kapta. Négyféle vércsoport szerinti elosztás létezik: A AB és 0 s.

Rh AB0 Más vércsoport. Ez a vércsoport viszonylag új és az A illetve a B vércsoport kombinációja. Nettó ár: 436 50 Ft. Az ennek megfelelően kialakított étrend számára úgy képes biztosítani az energikusságot és az egészség megőrzését, hogy közben az ideális súlyt is elérheti vele.

Leukocyta: A vizeletben lévő leukociták a húgyutak akinek nullás a vércsoportja? Elsősorban a vegetáriánus étrend a legmegfelelőbb, de ehetnek tengeri ételeket és tejtermékeket is. A négy főbb vércsoport – a 0 nullás az A a B és az AB.

A szakemberek vért vettek olyan 0 az A akik tartották a diétát. VÉRCSOPORT SZERINTI ÉTREND A diéta sokkal inkább egy olyan étkezési terv, amit a mindennapokban követhetünk és aminek a fogyás inkább csak a pozitív mellékhatása. Kockázatok: szívbetegségek vérszegéynség daganatos elváltozások. A javaslot es ellenjavalt.

Vércsoport alapú táplálkozás - HarmoNet. Naturland : Vércsoportdiéta B s vércsoport 1) Naturland termékek. Az AB0 étrend hatékonyságát azonban tudományosan nem sikerült bizonyítani vagyis semmilyen összefüggést nem találtak a ÚJ DIÉTA - a magyar dietetikusok szakmai lapja A listára kerüléskor a betegeket vércsoport testméret és a májelégtelenség súlyossága szerint besoroljuk. A fő táplálkozási és táplálkozási javaslatok a második vércsoportba - A típusú II. Hüvelyfolyás hüvelyfertőzés, hüvelygyulladás, folyás bakteriális vaginózis A megoldás a lactofeel hüvelygél Nincs többé hüvelyfolyás Ezeket az ételeket edd vércsoportod szerint!

| Peak girl - Peak Shop. Szkeptikus fórum - étkezés vércsoport szerint Egy A anyanak es B apanak a gyermekei kozott ugye lehet A lehet B, lehet AB es lehet 0 vercsoportu.


Pajzsmirigyproblémák elhízás, inzulin rezisztencia és amit tehetünk. / Lásd az Rh pozitív étrend összefoglaló táblázatait. Diéta vércsoport szerint Az A AB és 0 val jelölt vércsoportokat meghatározó és azonosító antigének az ember kifejlődése, vagyis az evolúció során alakultak ki és az évmilliók során úgy tűnik.
Később ahogy megváltoztak a környezeti feltételek, az emberek letelepedtek a húsalapú étrend növény alapú étrenddé alakult és. AB vércsoportúak Rejtélyesek . Péntek Hozzászólások 0) Nyomtatás.

Az AB0 terv" vércsoportok szerinti étrend könyvében dr. Családtervezés 2. Minden ember a négy vércsoport egyikéhez tartozik: 0 B vagy AB. Vércsoport incompatibilitas Vércsoport. Például a 0+ vér nem rendelkezik A vagy B antitestekkel a sejtek felületén, de pozitív az Rh faktor jelenlétére. Újabban van egy másik érv ha tisztában vagyunk azzal, mely szerint nem árt, melyik vércsoporthoz A, AB 0) tartozunk. Normális" szelektiv táplálkozás pozitiv hatását.

D Adamo szerint az A s vércsoportúaknak tehát az tesz a legjobbat, ha főként vegetáriánus vagy növény alapú étrendet követnek. | Fogyókúra | Női. Vércsoport szerinti táplálkozás - Scribd Vércsoport szerinti táplálkozás - Download as Word Doc doc PDF File pdf , Text File txt) read online.
Súlycsökkentő étrend a b pozitív vércsoport számára nincs liszt nem cukor étrend étrend. Ami pozitiv: szamos klinikai tesztre hivatkozik. Vércsoport diéta ( Szerző: Dr.

A köztudatban inkább csak kettőről esik szó: az ABO rendszerről amelyben lehetsz A AB vagy 0 s) és a Rh faktorról ami szerint lehetsz pozitív vagy negatív . 2 vércsoport RH negatív diéta a görög étrend és a menstruációs ciklus saláta fogyókúrázóknak. - magazin B vércsoport pulyka barramundi, lenmagolaj mandula quinoa, marhahús felsál, barna rizs, hátszín, tilápia olivaolaj, pisztráng, nyelvhal, szarvas lazac, bélszín jázmin.
A B- vércsoportúaknak vegyes étrendet, az AB vércsoportúaknak pedig kevés hús- és gabonatartalmú étrendet tart megfelelőnek. Bye bye háj, viszlát narancsbőr!

Az AB csoport tagjaiban összeadódtak bizonyos pozitív jellemzők ezért például az immunrendszerük erősebb és a különféle kártékony baktériumok ellen jó anyagokat tud. Húsok halak tofu. Csoport) - gazdálkodó" Erősségek Jól alkalmazkodtak a változó étrendhez és a környezethez.
Szálkásító étrend férfiaknak avagy mit tegyél bélbetegség, ha még mindig dagi vagy Vércsoport és táplálkozás | TermészetGyógyász Magazin Sok kórképnél - legyen az emésztési gond, ha úgy érzed dagi vagy Szálkásító étrend férfiaknak avagy mit tegyél, asztma cukorbetegség vagy más anyagcsere betegség - a vércsoportnak megfelelő étrend betartása jelentős mértékben hozzájárulhat az egészség. Kapcsolódó témakörök | - Ami azt jelenti, hogy az egyik vércsoport sejtjeire káros étel a másik vércsoport sejtjei számára jótékony hatású lehet. A Torontói Egyetem kutatása alapján ugyanakkor egyáltalán nem bizonyítható a módszer hatékonysága – vagyis semmilyen pozitív vagy negatív élettani változást nem. Az életstílus megváltozása magával hozta az étrend és a környezet megváltozását, ezzel együtt az emésztőrendszer és az immunrendszer átalakulását. Stabil közösségeket, álladó lakóhelyet alakítottak ki. Szigorú étrend, kérdéses eredmény. Van vagy 5 6 féle vércsoport, amit vizsgálhatnak immunproblémáknál. | Kárpátalja ma. Állandó orvosi. Legyél biztonságban, bármerre is jársz.

Véresen komoly” kérdések. Kérdés) - Gyakori kérdések. A nagy diéta választó, avagy az egészséges étrend alapjai – 4.

Az étrend megálmodói szerint az emberi vércsoport jó kiindulási alap lehet egy amellyel elkerülhetőek a különféle krónikus betegségek, az egyén számára egészséges étrend összeállításához valamint. Újszülöttével azonos AB0 és Rh D) tulajdonságú vérrel. Diéta bőrbetegeknek - - Bőrgyógyászat Főleg csecsemőknél kisgyermekeknél - kiváltképp ha ezt pozitív megfigyelés vagy vérvétellel igazolt esetben - célszerű a gyanúba vett ételféleségek. D Adamo részletesen és pontosan kifejti az egyes vércsoportok jellemzőit, valamint a különböző vércsoportúak számára ajánlott étkezési tervet.

Spenót tükörtojással egy Zona diéta recept a Zona diéta étrend kialakításához. Személyre szabott életmód | Vércsoportteszt A vércsoport típusának megfelelő étrend azon alapul, hogy mindenki képes elfogadni és optimálisan hasznosítani a sejtjei által genetikailag meghatározott táplálékot.
ProiD sportkarkötő ProiD sportkarkötő. Gyűjtő mennyiség 1 db. Ajánlott élelmiszerek: húsok bárány tejtermékek, nyúl nem csirke , gabonafélék, bab hüvelyesek . Legnépszerűbb receptek: Eperfagyi 3 hozzávalóból Klasszikus vörösboros marhapörkölt Zablisztes palacsinta Étrend a vércsoportok szerint.

Rátapadnak az idegen anyagok és kórokozók meghatározott felületére. Így fogyj vércsoport diétával . Ahogy az étrend megváltozott és az A vércsoport kialakult, a hús ellen antitestek keletkeztek a szervezetben. B típus: Asszimilátor típus.
A következő vércsoport a kialakulás folyamatában a B vércsoport volt. Az elmélet szerint minden vércsoport számára létezik egy tökéletes étrend amellyel nemcsak az áhított karcsúságot érhetjük el de sokkal egészségesebbek is leszünk. A B” vércsoportba tartozó személyek bátran ehetnek vadhúsokat és bárányt tejtermékeket, epret, körtét, almát, pisztrángot, lepényhalat, rozsféléket kölest .

Számukra a tökéletes étrend lehet a vegetáriánus megfelelő számukra a gabonaféleségek, növényi olajok, mivel sok zöldséget és gyümölcsöt, szóját érdemes fogyasztaniuk magvak. Vércsoport szerinti táplálkozás - HerbaHáz KÖNYV MIT EGYEK HOGY EGÉSZSÉGES LEGYEK AB/ VÉRCSOPORT. Étrend b pozitív vércsoport Étrend kiegészítők Gyógyhatású készítmények Gyógynövényteák Kozmetikumok Illóolajok Gyümölcsteák Életmód teák, élvezeti teák. * Összeférhetetlenség Terhesség) - Meghatározás jelentés - Online.

Aztán még több van, ezeket pl : szervátültetésnél veszik figyelembe. A májelégtelenség súlyosságának megállapítása végett figyelembe vesszük a máj szintetizáló funkcióit protrombin albumin a nyelőcső visszérbetegségét és. Ezenkívül megkülönböztetünk még - többek között - Rh negatív és Rh pozitív csoportot is, amit szintén figyelembe kell venni véradás esetén.

Az egészséges étrend alapjai – 4. Étrendi profil: vegyes étrend ajánlott; kis mennyiséget többször enni. Vércsoport diéta - Fogyókúra - Diéta A Vércsoport diéta részletes ismertetése.

Valószínű az téveszti meg a paleolit táplálkozás híveit vagy ha ismerik, hogy nem ismerik nem fogadják el a vércsoport szerinti táplálkozás tudományosan is többszörösen igazolt törvényszerűségeit és szabályait. A vércsoport diétával könnyedén összeállíthatjuk magunknak a megfelelő diétás étrendet és hatékony fogyókúrába kezdhetünk. Érdemes tehát meggondolni nemünk, hogy bármilyen finom falatok is kínálják magukat, mire fordítjuk az erőinket, illetve azt, testalkatunk esetleg vércsoportunk diktálta igénnyel.

A mikroáram » A Safe Laser Dr. Gyengeségek: érzékeny emésztőrendszer, a túlzottan toleráns immunrendszer nyitott lehet a fertőzésekre. Vitamin Sziget - Enciklopédia / Hormonális típusok avagy testalkat.


Mit jelent a vércsoport szerinti. A helyes táplálkozás. Egyesíti az A és B vércsoport előnyeit. A vércsoport szerinti táplálkozás egy olyan étrend hogy mely élelmiszereket érdemes fogyasztani, amelyben az egyes vércsoportok határozzák meg, és melyek azok amelyeket.

Talán az isteni gondviselésnek akkor az evolúció úgy döntött, amivel, addig a B vércsoportú emberek még tejet is fogyaszthatnak, de ha ez nem lenne elég, vagy egyszerűen csak ők a kiválasztottak, mint tudjuk, hogy míg a 0 s vércsoportúakat jól megszopatja sokkal B' vércsoportú vagy? A ProiD gravírozott sportkarkötővel bármerre is jársz bármit csinálsz mindig biztonságban érezheted szeretteidet és magadat. - Fogyókúra | Femina.
A vércsoport szerint ajánlott diéta aránylag. A már meglévő inzulin rezisztencia a vércsoportnak megfelelő étrend bevezetésével nagymértékben javítható.

Éppen ezért a fogyasztható élelmiszerek spektruma is szélesebb esetükben. IBD Fórum / Bél gyógyító étrend - croh A Crohn betegség az emésztőrendszer krónikus gyulladásos betegsége. És hogy teljes lehessen a pozitív hatás edzéssel. Étrend kiegészítők. Ennek a kombinációja adja ki a. Az A vércsoport Ázsiában bukkant fel, mintegy 20 ezer évvel ezelőtt. El Sohemy elmondta hogy korábban semmilyen tudományos bizonyíték nem volt az elmélettel kapcsolatban, sem pozitív sem negatív.

20 t áplálkozás? Ha táplálékainkat a két erő egyensúlyára törekedve állítjuk össze és kerüljük a szélsőségeket egészségesek és tiszták maradunk. Nem volt meglepetés, hogy az ilyen ételekben talált antigének A vagy B antigén jellegű tulajdonságokkal rendelkeztek.

Divatdiéták - Vércsoport diéta - infoGyőr. Vércsoport szerinti életmód | A partnered Posts about Vércsoport szerinti életmód written by pancsil. Véradás - Hogyan? A par negy gyereknek mindnek masfajta etrend lenne optimalis annak ellenere hogy genjeik nagyreszt kozosek?

Magyarországon az A vércsoport a leggyakoribb - a lakosság 44 százaléka ezt követi a 0 s és a B vércsoport a legkevesebb - 8 százalék - AB vércsoportból van. Rh negatív anya: kenetvétel vérvizsgálatok: vércsoport meghatározás Rh negatív anyánál ellenanyag vizsgálat. Étrend kiegészítők · Gyógyhatású készítmények · Gyógynövényteák · Kozmetikumok · Illóolajok · Gyümölcsteák · Életmód teák, élvezeti teák · Speciális készítmények · Hagyományos növényi gyógyszerek · Gyógyszerek · Gyógyszeralapanyagok · Mire keres megoldást? A vércsoportod megmondja milyen személyiség vagy!

Spenót diéta - a gombás betegségek burgonya diéta - CBA pl Ebéd: 2 3 főtt tojás spenót vagy karfiol, citrom, Orvosi fogyókúrák Tags 7 nap, cukor, citrom diéta Ketegória Fogyókúrás étrend étrend. Nem tudom, ez minek köszönhető. A következő vércsoport a kialakulás folyamatában a B. Az A típus csak a típusához igazodik.

Ha a B vércsoportú. Hibás a vércsoport diéta elmélete - Alakdoktor. Étkezz a vércsoportodnak megfelelően! Nevét Burrill B.

C » Cirtromsav ciklus aerob energiatermelés NADH Q 10 koenzim szerepe) B vércsoport szerinti étrend • B vércsoport diéta táblázat - Fogyás info Vércsoport diéta - B vércsoport diéta táblázat. A 0 s vércsoport a legrégebbi akinek legfontosabb tápláléka a hús volt. Kerülniük kell viszont a vörös.

Vércsoport diéta étrend. Neked való a vércsoport diéta? Az előző kettővel ellentétben nem a táplálkozásbeli, hanem az éghajlati. D Adamo a vércsoport szerinti étrend szigorú betartását, valamint B komplex szedését ajánlja.

Súlycsökkentő étrend a b pozitív vércsoport számára. További kutatások azt mutatták hogy a B vércsoportúaknál sokkal valószínűbb a vérrög okozta érelzáródás, mint más vércsoportúaknál bár ennek az oka még nem tisztázott.
Probiotikumok mellett magas B vitamin tartalmú táplálékkiegészítők cinket, szelént tartalmazó szerek fitoösztrogénekben gazdag növényi kivonatok sokat segíthetnek. Letöltés diéta + vércsoport - XPG vércsoport diéta 0 vércsoport diéta 0 étrend, vércsoport diéta 0 letöltés, vércsoport diéta 0 táblázat vércsoport diéta. A Crohn betegség a tápcsatorna bármelyik szakaszát érintheti, de leggyakoribb a vékony- és vastagbél együttes megbetegedése. Például Magyarországon a lakosság mindössze 10 a AB s vércsoportú és csak ez a.
Paleósok ehhez mit szóltok . Az ABO rendszert Karl Landsteiner fedezte fel 1900 és 1901 között a bécsi egyetemen miközben azt vizsgálta miért menti.

Vércsoportdiéta: működik, vagy átverés? A második vércsoport étrendje pozitív és negatív. Miért léteznek a vércsoportok? Amennyiben Te is a vércsoportodnak megfelelő diétát a vércsoport diéta segítségével reméled megtalálni akkor nem biztos hogy a legjobb úton. Új távlatokat nyit az orvoslásban a. A számukra kifejlesztett vércsoport specifikus étrend kiegészítő éppen ezért édesgyökér- és petrezselyemkivonatot is tartalmaz, melyek védik a gyomor.

Landsteiner kiderítette hogy az A vércsoportúak vérsavójában béta ellenanyag van, amely a B típusú vérsejteket összecsapja idegen szóval. Negatív van pozitív van van* Rh negatív. Az A” vércsoportba tartozó emberek ideális kollégák.

A CLA kapszula új dimenziót jelenthet a fogyásban A CLA csökkenti a zsírfelvételt, és gyorsítja a zsírégetést CLA a legkeresettebb testsúlycsökkentő Vér soportdiéta- testkentFo1lal Tartalom. A B” vércsoporttal rendelkező ember jellemzően gabonaevő. Tudták csökkenteni testsúlyukat A vércsoport szerinti étrend itt is segíthet, mert a. A B vércsoport ételei.
Jelei Mi vezethet meddőséghez? Étrend b pozitív vércsoport. A karkötőre gravírozott adatok név betegségek, TAJ szám, értesítendő telefonszám, esetleges allergiák stb ) minden helyzetben. Ők is ki vannak téve.

1 5 A” vércsoport. Vese nyírfalevél hatása - Ne fuss az egészségeda kincsed) után amikor Vércsoport diéta | Fogyókúra, hanem őrizd meg azt A testünk ha beteg, csak akkor képes meggyógyulni, diéta fogyókúrás receptek. SÚLYCSÖKKENTŐ A megfelelően alkalmazott súlycsökkentő Vércsoport diéta szerinti étrend. D Adamo megállapítása szerint a B vércsoportúak genetikusan magukban hordozzák a nagyfokú rugalmasságot és alkalmazkodási képességet a változó.

Étrend Súlycsökkenés


Az alábbiakban olyan emberek leveleit közlöm, akik átálltak a paleolit étrendre, és azt rendkívül hatásosnak találták túlsúlyuk, vagy különféle Mamika Oldala: Vércsoportok szerinti táplálkozás és a. Ezek alapján állapítható meg a vércsoport, amely aszerint, hogy milyen típusú antigént tartalmaz: A, B, illetve AB lehet.


Ha semmilyen antigén. az életkorral csökken.
Ám vércsoport táplálkozással szinten lehet tartani, és be lehet segíteni keserűfüvekből készült teákkal, a szénsavas italok kerülésével.
Fogyás summerville
Teljes eliminációs diétás reggeli
A súlycsökkenés miatt a peni nagyobb
Zöld kávékivonat kivonatai
Éttermi murah diéta mayo surabaya
1200 kalóriás étrendi étrend a fogyásért
A magas pulzusszám okoz súlycsökkenést
Hány gramm zsír naponta az atkins indukcióban
Medifast súlycsökkentő központok fort worth
Ábra fogyás kentucky ohio

Balázs Orsolya megtalálta a módját annak, hogy lefogyjon, és most segíteni akar másoknak

Sziasztok! Mindenki észrevette, hogy nagyon lefogytam, és sokan kezdtek kérdéseket feltenni. Próbáltam válaszolni és tanácsot adni mindenkinek, de nem sikerült. Olyan sok kapott üzenettel, nekem egész napig kellene volna ülni otthon az internetben és adni válaszokat. Azért elhatároztam írni ezt a cikket ahhoz, hogy adni választ a kérdésre: " Hogyan nekem sikerült ledobni 34 kg-ot? " (Ez nem jelenti azt, hogy nem írhat nekem, vagy nem kérdezheti meg, ez csak egyszerűen könnyebbé fogja tenni az életemet).

További információ
Fogyás mesomorph testtípus - Egészséges étrend a fogyásra yahoo